Testovi mobitela

APPLE Invisible Shield

Invisible Shield Invisible Shield Invisible Shield Invisible Shield
Ocijeni mobitel:
Baterija
Brzo punjenje Ne
Bežično punjenje Ne
Gdje kupiti
Cijena
Info
Cafe Mobil
Pogledajte što se na najvećem hrvatskom forumu o mobilnim komunikacijama piše o ovom proizvođaču!
Pogledajte cijenu mobitela na nabava.net
Nabava.net

 

Potpuna zaštita
Autor: Branko Kos

Mnogo je proizvođača danas koji nude zaštitu za vaše mobilne telefone. Ipak samo je jedan proizvod napravljen tako da zaštiti kompletan uređaj i to neprimjetno

Otkako je krenula popularizacija kalifornijskog revolucionarnog mobilnog uređaja za kojim su poludjeli i mladi i stari na svim stranama svijeta počela je i popularizacija zaštitnih folija i futrola za mobilne uređaje. Stoga vam donosimo opis trenutno najkvalitetniije zaštite za iPhone 3G. Riječ je o Invisible shield proizvodu koji u potpunosti štiti vašeg ljubimca od neželjenih ogrebotina i tragova.

http://usporedilica.mobil.hr/usporedilica_v2/img/testovi/1245334658.JPG

Fantastična ideja

Čelnici tvrtke Zagg su uvidjevši potrebu današnjih korisnika odlučili kreirati nešto potpuno novo i revolucionarno na tržištu. Invisible shield folija napravljena je od 0,2 mm tankog silikona koji je iznimno otporan na grebanje te je vrlo rastezljiv. Priča kaže da se ovakav način zaštite koristi i u vojne svrhe kako bi dijelove helikoptera zaštitio na najbolji mogući način. Precizno napravljen Invisible shield štiti svaki dio vašeg uređaja.

Pakiranje

U ne premalenoj kutiji dobiva se folija za prednji i stražnji dio uređaja. Prednji je dio konstruiran tako da pokrije cijelu prednju stranu uređaja s time da ostavi rupu za glavni gumb, no i za njega dolazi poseban dio tako da i njega zaštiti u potpunosti. Stražnji je dio veći i to iz razloga što on ne sadrži samo pokrov za zadnji dio uređaja već i za bočne kromirane dijelove. Osim folija u paketu dobivate i tekućinu u spreju s kojom našpricate foliju i to na onu stranu koju treba pripasati na sam uređaj. Razlog tomu je da se folija ne zalijepi momentalno na uređaj već da imate mogućnost korekcije kako bi što bolje uspjeli prilijepiti foliju uz vaš uređaj. Kada se zalijepi ostane zaista mnogo mjehurića zraka i vode no to vas nikako ne smije brinuti. Štoviše sama uputstva kažu isto. Jedina stvar koju tada morate i možete učiniti je uzeti gumeni aplikator koji dolazi u pakiranju te laganim povlačenjem preko uređaja s njime istiskivati zrak. Iako je ovaj dio posla zaista malo pipkav vjerujte nam isplati se jer će nakon što to učinite uređaj djelovati kao da nema ništa na sebi, što i je čar Invisible shield proizvoda.

http://usporedilica.mobil.hr/usporedilica_v2/img/testovi/1245334693.JPG

Invisible shield u praksi

Mnoge su zaštite za mobilne telefone nepraktične jer je riječ o futrolama, torbicama ili gumenim navlakama koje povećaju dimenzije samog uređaja, a što je još gore otežavaju spremanj mobitela u džep. Kod Invisible shielda to je potpuno drugačije. Njegova glatka površina omogućuje da uređaj lagano sklizne u džep, dok će na tvrdim površinama (npr. stol) sprečavati da uređaj odskliže. Koristili smo iPhone 3G s Invisible shieldom nepunih 2 tjedna prije nego što smo odlučili napraviti ovaj test. Rezultat je bio zaista pozitivan, no ima jednu manu. Ipak ostaje osjećaj gumiranog proizvoda u rukama, što mnogim korisnicima nije idealno rješenje. Vidljivost na zaslonu je u potpuosti jednaka kao i da je zaslon bez ičega. Grebanjem ključa, kemijske olovke i prsta nismo uspjeli „ozlijediti“ Invisible shield već je ostao isti kao i prvoga dana. Ne čudi nas uopće zašto je ovaj proizvod u svijetu prodan u iše od 1 milijuna primjeraka.

Osim za iPhone postoje Invisible Shield proizvodi za još mnogo modela mobilnih telefona. Uz mobilne telefone tu su i digitalni fotoaparati, satovi, laptopi te neizostavni gadget današnjice PlayStation Portable.

http://usporedilica.mobil.hr/usporedilica_v2/img/testovi/1245334735.JPG

NAPOMENA

Invisible Shield nije proizvod kompanije Apple.

 

 

 

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori